Idei de cadouri, Broderie personalizata

Cele mai importante avantaje pe care le ofera personalizarea prin broderie

Cele mai importante avantaje pe care le ofera personalizarea prin broderie

Broderia este cea mai eleganta si mai nobila tehnica de personalizare. Poate fi definita si ca fiind o arta vibranta si colorata, ce dateaza de secole si iti face aparitia in multe culturi si contexte, in intreaga lume.

Cu ajutorul broderiei, chiar si cele mai banale lucruri pot fi transformate in adevarate opere de arta, de la hanorace personalizate, lenjerii si pana la halate de baie. La Studioul de Broderie, am ales sa inlocuim broderia manuala cu broderia computerizata, prin folosirea unor masini de brodat, de inalta tehnologie.

Broderia nu este doar o simpla metoda de personalizare a produselor, ci o arta prin care poti da viata unor cadouri.

In trecut, broderia era considerata ca fiind principala meserie de traditie veche, pe care femeile o practicau inca de la varste fragede si pe care o realizau doar manual. In prezent, tehnica a progresat, aducand in actualitate broderia computerizata si odata cu ea, o multime de secrete care transforma broderia in cea mai apreciata metoda de personalizare si infrumusetare a produselor textile. 

Reusim de fiecare data sa scoatem in evidenta produsele textile, prin intermediul broderiei si sa  le transformam in idei ingenioase de cadouri personalizate. 

Lucruri pe care nu le stiai despre broderie

Ca orice arta, broderia are misterele ei. Iata lucrurile pe care cu siguranta nu le stiai: 

 • Originile broderiei sunt inca necunoscute, dar cele mai vechi exemple au fost descoperite in Egiptul Anic, Europa de Nord, in perioada Epocii de Fier, dar si in China, in cadrul Dinastiei Zhou;
 • Broderia este considerata a fi un semn al statutului social inalt, de-a lungul timpului, a devenit o arta foarte populara. In orase precum Cairo, Damasc, Istanbul, broderia este intalnita chiar si pe batise;
 • Cea mai veche masina de brodat a fost realizata la mijlocul anilor 1800 si folosea o combinatie de razboi de tesut si o echipa de femei care brodau manual materialele textile;
 • Majoritatea modelelor contemporane de broderie sunt realizate cu o masina computerizata, care foloseste tipare digitale.

Broderie personalizata – Cele mai importante avantaje

Fiecare cadou din magazinul nostru online este personalizat prin broderie, asa ca in acest articol ne-am propus sa iti prezentam si tie care sunt cele mai importante avantaje ale acestei tehnici de personalizare: 

 1. Unicitate

Un produs textil personalizat prin broderie te va ajuta intotdeauna sa te remarci in multime. De ce? Pentru ca broderia poate transforma chiar si cel mai banal produs intr-o opera de arta.

Chiar si companiile sau corportatiile isi promoveaza brand-ul folosind produse personalizate prin broderie. Noi, in schimb brodam o gama variata de produse pentru a le transforma in cadouri unice.

 1. Calitate si durabilitate

Orice cadou personalizat prin broderie va fi intotdeauna remarcat. De ce? Pentru ca broderia in sine inseamna calitate si durabilitate. Atele de brodat folosite pot rezista chiar si la presiune mare si mai mult decat atat, sustin calitatea tesaturii.

Desi broderia computerizata poate fi mai costisitoare spre deosebire de imprimarea traditionala, insa calitatea si longevitatea o transforma intr-o solutie mult mai rentabila. Orice produs personalizat prin broderie, nu doar ca este calitativ, insa rezista si foarte bine in timp.

 1. Design atragator

Cui nu-i place sa primeasca sau sa ofere cadou produse frumoase, de calitate, cu un design atragator? Textele brodate pe produsele din magazinul nostru online pot fi complet personalizate pentru ca mesajul transmis sa fie atragator din punct de vedere al design-ului, dar mai ales sa te reprezinte pe tine sau persoanei careia urmeaza sa i-l oferi cadou.

Astfel, daca vrei sa oferi un cadou unic pentru un prieten, iubit, coleg de munca sau orice alta persoana, un produs personalizat brodat, poate reprezenta o alegere mai mult decat inspirata.

 1. Versatilitate

Orice produs personalizat prin broderie se transforma intr-unul extrem de versatil. De exemplu, hanoracul personalizat poate fi purtat diferite contexte si poate fi adaptat oricarei tinute. Totul depinde de creativitate. Mai mult decat atat, lucrurile devin muuuult mai interesante atunci cand optiunile de mesaje pe care le putem broda sunt nelimitate.

Caracteristiticle cadourilor personalizate prin broderie 

 • Confera un aspect exclusivist;
 • Nu se deterioreaza dupa spalari multiple sau in contact cu alti factori externi;
 • Nu se demodeaza niciodata pentru ca imbina perfect tendintele clasice cu cele actuale;
 • Au un raport calitate-pret excelent;
 • Au modalitati infinite de personalizare;
 • Sunt in trend! Broderia este prezenta in aproape toate clectiile marilor creatori.

Cum se realizeaza personalizarea prin broderie? 

 • Se digitalizeaza modelul care urmeaza sa fie brodat, si se transforma intr-un tip de fisier care poate fi citit de soft-ul masinii de brodat;
 • Ulterior, modelul se bordeaza cu ajutorul masinii de prodat, controlat prin calculator.

Asadar, broderia reprezinta o modalitate excelenta de a adauga o nota unica garderobei tale, in timp ce iti ofera oportunitatea de a crea cadouri personalizate unice, versatile, utile si mai ales, de suflet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *