PLATA SI LIVRARE

 

Conditii de livrare

  • Livrarea se realizeaza oriunde in Romania, prin intermediul firmelor de curierat rapid.
  • Timpul de procesare al comenzii este de 1-2 zile lucratoare. Pentru comenzile expediate in afara Romaniei vor fi achitate in avans.
  • Timpul de livrare al comenzii este de 1-2 zile lucratoare.
  • In cazul in care comanda nu a fost ridicata de client, ne rezervam dreptul de a o retrimite doar in cazul in care aceasta va fi achitata prin transfer bancar. In cazul in care clientul refuza, ne rezervam dreptul de a anula comanda.
  • Studiouldebroderie.ro isi rezerva dreptul de a expedia doar comenzile confirmate telefonic. In cazul in care acestea nu sunt confirmate, pot fi anulate fara nicio notificare in prealabil.

 

Conditii de plata

Toate produsele comandate pe site-ul www.studiouldebroderie.ro pot fi achitate atat ramburs, cat si prin intermediul procesatorului de plati online, partener al firmei SC RAVLEX EXCLUSIVE SRL. Moneda acceptata – RON.

  1. Plata ramburs

Contravaloarea coletului va fi achitata in momentul in care reprezentantul serviciilor de curierat rapid va livra coletul destinatarului.

  1. Plata cu cardul

In cazul in care optati pentru metoda de plata „online, prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra, in pagina securizata a procesatorului de plati.

  • Platile cu cardul de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure”, elaborat de organizatiile care asigura tranzactiile online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • „3-D Secure” va ofera siguranta necesara, astfel ca aveti garantia ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este stocata sau transferata pe serverele procesatorului de plati sau pe serverele magazinului online. Datele sunt introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Conform legii 577/2001, clientul este obligat sa furnizeze toate informatiile necesare pentru generarea facturii.

Factura fiscala va fi trimisa clientului pe adresa de e-mail furnizata in datele comenzii, in format electronic, fara a fi necesara semnarea sau stampilarea acesteia.