Idei de cadouri

5 idei de cadouri inedite pentru nunți și casă nouă în 2023

5 idei de cadouri inedite pentru nunți și casă nouă în 2023

Ce trebuie să știi înainte de a alege cadoul de nuntă și casă nouă?

Nunțile sunt cu siguranță evenimentele cele mai emoționante și frumoase la care participăm, ele celebrează unirea a două vieți, începutul unui nou drum. Vara este cu siguranță sezonul cel mai căutat pentru acest moment special și cu toții primim an de an invitații la astfel de evenimente. Petrecerile de nuntă în serile de vară sunt pline de magie și parfum, nu-i așa ? Ne aflăm deja în plin sezon al nunților, vremea este de partea noastră, petrecerile se apropie cu pași repezi.

Darurile primite în ziua nunții nu se uită cu siguranță toată viața. Ne dorim să putem oferi mirilor un dar de suflet, plin de semnificație, care dincolo de preț, să le aducă aminte peste ani de prețuirea noastră. Chiar dacă acest dar este simbolic, dorim să fie și unul util, să bucure, să surprindă, să poată transmite emoție, să vorbească despre ei, despre urările noastre de bine.

Este clar așadar că alegerea unui cadou de nuntă nu este cea mai simplă misiune. Dacă te întrebi și tu ce înseamnă un cadou reușit de nuntă…ei bine, iată un indiciu: o amprentă personală poate fi unul din secretele unui dar bine ales. Cadourile personalizate sunt la mare căutare în prezent. Iar pentru un plus de eleganță și noblețe, poți lua în calcul cadourile care conțin broderie, cu inițialele numelor, cu numele în sine, cu mesaje. E de ajuns să ținem cont de stilul de viață, de preferințele și obiceiurile mirilor pentru a alege tipul de cadou ideal.

Care sunt TOP tendințe in 2023 în materie de cadouri pentru nunti?

Iată câteva idei originale de daruri cu care nu poți da greș la nunți, dar și originale, care pot fi luate în calcul și pentru daruri de casă nouă:

1. Halate de baie personalizate pentru el și ea

Acest cadou este unul cu care nu vei da greș, dar și foarte creativ, alege un astfel de set din bumbac de calitate superioară, cu text brodat. Numele mirilor brodat pe aceste halate va face din întrebuințarea lor un moment savuros, plin de amintiri frumoase, rămâne doar să alegi culoarea potrivită pentru textul scris cu broderie. Este un dar de casă nouă, în același timp foarte potrivit pentru cele mai confortabile momente.

2. Hanorace personalizate pentru cupluri

Dacă dorești să surprinzi cu un cadou mai diferit, foarte creativ, te poți gândi la nevoia mirilor de mișcare sau pur și simplu de confort, celebrând totodată și romantismul. Le poți oferi așadar un dar util pentru zi cu zi, dar care va aduce zâmbete pe chipul lor, și-i va însoți în concedii, în drumeții sau plimbări. Hanoracele cu inimi pentru el și ea poate fi așadar un cadou ideal pe care cei proaspăt căsătoriți îl vor întrebuința cu multă plăcere la plimbare sau în zilele reci petrecute pe canapea. Aceste hanorace pot avea și alte modele care pot marca acest moment deosebit al relației lor.

3. Lenjerii de pat elegante brodate

Știm cu toții cât de importantă este odihna pentru calitatea vieții noastre. Dacă dorești să alegi un cadou elegant, clasic, dar și creativ, o lenjerie de pat este adesea una dintre cele mai iubite opțiuni. O lenjerie personalizată cu inițialele mirilor brodate într-o culoare simplă, minimalistă, este un cadou frumos, util, care transformă relaxarea în doi într-un moment distins, plin de farmec. Aceasta permite pielii să respire, este ușor de întreținut, fiind unul dintre cadourile cele mai practice și moderne potrivite atât pentru nuntă, dar și pentru casă nouă și alte ocazii din familie.

4. Prosoape romantice personalizate cu mesaj-broderie

Un alt exemplu de cadou inspirat pentru nuntă poate fi un set de prosoape pentru el și ea din bumbac, cu mesajul Te iubesc, la care se poate adăuga numele celor doi sau alt mesaj ales pe care îl găsești potrivit. Este un cadou original și vesel care celebrează dragostea, amintind apoi viața de zi cu zi cât de importantă este manifestarea sentimentelor. Cu acest dar personalizat, mirii își vor aminti să-și mărturisească sentimentele și mai des. De asemenea există varianta unor prosoape mire și mireasă, care marchează ziua nunții, fiind un cadou memorabil, reprezentativ pentru noua viață în doi.

5. Halate personalizate pentru miri

Dacă dorești să oferi un cadou haios, poți face referire la hobby-urile mirilor. Așadar halatele vor fi brodate cu marea pasiune a miresei și a mirelui sau cu trăsăturile care îi caracterizează, ceea ce poate transforma folosirea lor într-un moment vesel, personal și plin de confort. Lasă-ți imaginația să zburde și personalizează cu idei noi aceste produse, pentru un plus de originalitate. Astfel vei îmbina un dar clasic și practic, cu multă inspirație, reușind să surprinzi și să te distingi. Cu siguranța acest gen de cadou va produce râs și voie-bună.

Ideile de cadouri pot fi nesfârșite, de la cele clasice la cele mai neobișnuite, noi ți-am propus câteva idei versatile, moderne, de înaltă calitate care se pretează și pentru cadourile de casă nouă. Poți completa aceste tipuri de cadouri cu orice alt obiect interesant care consisderi că ar aduce un plus de creativitate.

În concluzie de știut pentru un dar reușit de nuntă…

Acum că am punctat câteva idei importante despre alegerea unui cadou pentru nuntă, să recapitulăm criteriile pe care trebuie să le întrunească un dar reușit de nuntă sau casă nouă :

  • este practic și răspunde la o nevoie frecventă a celor doi
  • are o amprentă personală, este personalizat
  • este din materiale de cea mai bună calitate
  • este adaptat caracteristicilor cuplului
  • este original, vesel, estetic
  • este oferit din toată inima

Articole Similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − 2 =